Aerotaxi: Pohodlný a rýchly spôsob prepravy osôb, tovaru a pošty

V dnešnej uponáhľanej dobe je človek neustále v jednom kole. Aerotaxi sa preto môže javiť ako skvelý kompromis medzi presúvaním sa z miesta na...

Aerotaxi: Pohodlný a rýchly spôsob prepravy osôb, tovaru a pošty

V dnešnej uponáhľanej dobe je človek neustále v jednom kole. Aerotaxi sa preto môže javiť ako skvelý kompromis medzi presúvaním sa z miesta na miesto a časom, kedy môžete robiť to, čo milujete. V článku vám bližšie predstavíme náš najnovší produkt – aerotaxi po Slovensku a Európe.

Čo je to aerotaxi a aký je jeho cenník?

Aerotaxi je pohodlný, flexibilný a bezpečný spôsob dopravy po celom Slovensku a Európe. Vďaka aerotaxi cestujete bez obmedzení a nemusíte sa prispôsobovať podmienkam bežných dopravcov. Ide o súkromné lietadlo s vaším osobným pilotom, ktoré vás vyzdvihne na najbližšom možnom letisku a zavezie najbližšie, ako to len pôjde, k vášmu cieľu.

Aerotaxi a jeho cenník sa odvíja od mnohých faktorov. Sú nimi vzdialenosť východzej a cieľovej destinácie, výška letiskových poplatkov na jednotlivých letiskách, termín letu, dostupnosť lietadiel a s ňou spojená vyťaženosť pilotov, počet pasažierov, množstvo prepravovaného nákladu a ďalšie faktory. V prípade vážneho záujmu vám odporúčame kontaktovať nás. Pripravíme vám nezáväznú cenovú ponuku na mieru presne podľa vašich špecifikácií letu.

S flexibilným aerotaxi lietate kamkoľvek

Potrebujete stihnúť poobedné pracovné stretnutie na druhom konci republiky či dokonca Európy, no zároveň túžite po teplej domácej večeri? Alebo si želáte lyžovačku v Alpách či kúpanie v Jadranskom mori? Na tieto aktivity vám pokojne postačí jediný víkend alebo aj obyčajné poobedie. A presne v tomto prípade je výhodné využiť flexibilné aerotaxi.

S aerotaxi totiž nemusíte strácať svoj drahocenný čas v zápchach alebo čakaním na odbavenie pri bežných linkových letoch. Každá minúta čakania, ktorej sa vďaka aerotaxi vyhnete, znamená minútu navyše robenia toho, čo milujete. Aerotaxi sa totiž dokonale prispôsobí vašim potrebám i časovému harmonogramu. A aj keď sa niekde zdržíte a nestíhate, môžete sa spoľahnúť na to, že lietadlo bez vás nepoletí. Alebo sa rozhodnete, že jedno poobedie na Jadrane vám nestačilo? Váš osobný pilot na vás za určitých podmienok rád počká.

Kedy sa oplatí využiť aerotaxi

Aerotaxi je ideálne v situáciách, v ktorých potrebujete byť flexibilný. Môže teda ísť o situácie, ako:

  • Cesta do zahraničia na pracovné stretnutie, keď vám nevyhovuje načasovanie linkových letov.
  • Cesta do destinácie, do ktorej z vášho východzieho miesta neexistuje priame spojenie a cestovaním by ste strávili niekoľko hodín.
  • Vyhnutie sa dlhým „čakačkám“ na termináloch na letisku. Aerotaxi má svoj vlastný terminál, čiže od príchodu sa do lietadla dostanete do 15 minút.

V Leteckých Zážitkoch vám ponúkame aj prepravu balíkov a pošty. Pokiaľ potrebujete prepraviť balík z jedného konca Európy na druhý a tlačí vás čas, privátne lietadlo môže byť váš ideálny poštový kuriér. Taktiež sa na nás môžete spoľahnúť aj v prípade príliš krehkej zásielky, o ktorú by ste pri bežných dopravcoch mali obavu.

Aerotaxi na Slovensku a vo svete

Aerotaxi sa postupom času vo svete stáva čoraz dostupnejšie aj pre bežných ľudí, nielen vyššiu finančnú triedu. V zahraničí, hlavne v USA, ho ľudia už považujú za prirodzenú súčasť dopravy na kratšie aj dlhšie vzdialenosti. Dokonca na Novom Zélande bude v druhej polovici tohto roka testované autonómne aerotaxi na elektrický pohon, ktoré bude slúžiť ako vzdušné taxi na objednávku.U nás však zatiaľ aerotaxi až také populárne nie je.

Dúfame, že sa nám to s pomocou Leteckých Zážitkov a aerotaxi v našej ponuke podarí časom zmeniť.